Skip links

Kerstactiviteit ism FCKD GEN

Datum

za 23 dec 2023
Expired!

Tijd

16:00 - 21:00

Kerstactiviteit ism FCKD GEN

Kerst is hét moment van het jaar om samen te zijn met anderen en verbinding te maken. Daarom organiseert Avondje Uit dit jaar, in samenwerking met het ‘’FCKD GEN FEST’’, een bijzondere kerstactiviteit.  Gezellig samenzijn, ontmoeten en lekker eten, gehuld in mooie kerstsferen: dat is waar deze samenwerking voor staat.

Wat is het FCKD GEN?

FCKD GEN  is een evenement en beweging gestart door jongeren, voor jongeren. Het is gericht op het versterken van mentale gezondheid.
Bij het FCKD GEN  op 30 mei 2023 zijn verschillende workshops gehouden en verschillende kraampjes neergezet die allemaal betrekking hadden op mentale gezondheid onder jongeren.
Dit is mede neergezet door en voor verschillende samenwerkingspartners binnen de regio Hart van Brabant. Deze dag heeft ervoor gezorgd dat er input is verzameld vanuit jongeren over wat er nodig is om de mentale gezondheid te verbeteren. Tijdens het tweede event hebben jongeren deze dromen omgezet tot ideeën om de mentale gezondheid te verbeteren, waarvan het idee van deze kerstactiviteit er een van is.
 

Hoe ziet de dag eruit?
Samen eten is verbindend en kan erg leuk zijn.
Daarom bieden we een kerstdiner aan.
We gaan lekker gourmetten met bakplaatjes, zodat er voor ieder wat wils is
Omdat we genoeg mensen de kans willen geven om mee te doen wordt er in 2 groepen gegeten.

De eettijden voor de groepen zijn als volgt:

Groep 1: 17:00-18:30
Groep 2: 19:00-20:30
Je kiest tijdens het registreren voor de kerstactiviteit direct welk tijdvak je wilt eten.

Wat is er nog meer te doen?
Naast het eten zijn er nog veel anderen leuke activiteiten tijdens de kerstactiviteit.
De evenement is geopend van 16:00-22:00.
Er is een kampvuur en een kletshoek, kerstkaraoke/kerst silent disco, een bordspellenhoek en kunt je eigen kerstkaarten maken.
Daarnaast is er op vaste tijden nog een workshop “Emotiecirkel”, een spel waarmee je emoties leert kennen en herkennen. De tijden van de workshops worden nog toegevoegd aan de website.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.
Denk wel goed na of je er echt bij kunt zijn, want als je jezelf aanmeldt en niet komt, dan gaat er een plek verloren voor iemand die er misschien wel graag bij had willen zijn.
 

 

Ga naar de inhoud