Skip links

Ontdek nieuwe bestemmingen met Avondje Uit

Bij Avondje Uit houden we van gezelligheid en avontuur! Naast onze vrijetijdsactiviteiten, organiseren we ook vakanties voor jongeren tussen de 16 en 36 jaar. Of je nu zin hebt in een weekendje weg in Nederland of een week in het buitenland, bij ons ben je aan het juiste adres.

Binnen- en buitenland

Onze vakanties variëren van korte trips in eigen land tot weeklange avonturen in het buitenland. Denk aan een gezellig weekend in de Nederlandse natuur of een reis naar een zonnige bestemming over de grens. Elke vakantie is uniek en biedt volop mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten en onvergetelijke herinneringen te maken.

Jouw ideeën, jouw vakantie

Bij Avondje Uit geloven we in de kracht van samen plannen. De ideeën voor onze vakanties komen direct uit de groep. Heb jij een tof idee voor een bestemming of een activiteit? Laat het ons weten en werk mee aan de organisatie van jouw droomvakantie. Samen maken we er iets bijzonders van!

Professionele begeleiding
en nieuwe vriendschappen

Onze vakanties worden begeleid door ervaren professionals, zodat jij je helemaal kunt focussen op het genieten en het maken van nieuwe vrienden. Gezelligheid, samen zijn en nieuwe vriendschappen opdoen staan centraal tijdens onze reizen. Ontmoet gelijkgestemde jongeren, deel mooie momenten en kom thuis met verhalen die je nooit meer vergeet.

Sluit je aan

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Kijk dan snel welke reizen gepland zijn en meld je snel aan. Zie je geen reis die jou geweldig lijkt? Neem dan snel contact met ons op om het hier over te hebben!

Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen!

Aankomende vakanties

Geen evenementen gevonden!

Sfeerimpressie

Ga naar de inhoud