Skip links

Kaartjes kopen – Den Bosch

Koop je voor het eerst een kaartje voor een van onze activiteiten?
Vul dan ook even het aanmeldformulier in. Dan nemen wij contact met je op.

Let op: Je kunt per keer maar één kaartje kopen op dezelfde naam. Wil je meerdere kaartjes kopen? Koop dan opnieuw een kaartje maar dan met een andere naam en emailadres. Het is voor ons namelijk fijn om te weten wie er aanwezig zijn tijdens de activiteit.

Als je echt niet in de gelegenheid bent om via de bank te betalen kun je ook contant betalen. Stuur ons dan een mailtje.

Let op: De ticketshop sluit altijd op de vrijdag vóór de activiteit om 12:00 ’s middags.

Let op: Als je een kaartje hebt gekocht en je kunt toch niet deelnemen aan de activiteit, dan geven we in principe geen geld terug. Mocht er een onvoorziene reden zijn die zich plotseling voordoet dan kan je altijd even contact opnemen om de situatie te bespreken.

Stichting Netwerk tegen Armoede

Heb je niet veel te besteden en/of ben je op zoek naar een organisatie die je kan helpen bij vragen rondom armoede? Stichting Netwerk tegen Armoede heeft een website waar veel Bossche organisaties genoemd worden die hier hulp voor bieden.  

Neem vooral eens een kijkje op hun website mocht je hier meer over willen weten: https://sta.nl/ 

Als je graag met iemand van Stichting Avondje Uit wil praten over persoonlijke zaken kun je natuurlijk ook altijd terecht bij Manouk (06-33298719). 

Ga naar de inhoud