Skip links

Avondje Uit – Locatie Den Bosch

In 2023 zijn we gestart met een activiteitengroep in regio Den Bosch. We organiseren iedere 2 weken leuke, diverse activiteiten voor jongeren van ongeveer 16 tot 36 jaar, waarbij de groep samen bepaalt wat we gaan doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld gaan bowlen, wandelen, samen eten, bordspelletjes doen, verzin het maar!

Als jij je wil inschrijven bij Avondje Uit kun je ons aanmeldformulier invullen. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijgen wij je aanmelding binnen en kunnen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Wanneer je ingeschreven bent kun je je aanmelden voor onze activiteiten. We vinden het fijn als je dat doet, ook bij gratis activiteiten. Zo kunnen we namelijk goed overzicht houden en weten we wie er meedoet.
Je mag altijd iemand meenemen als je het spannend vindt en als je nog vragen hebt mag je ons natuurlijk een berichtje sturen.

Hopelijk tot snel!

Sfeerimpressie

Manouk

Manouk van Delft

Coördinator en hoofdbegeleider Den Bosch

manouk.vandelft@avondjeuit.org +31 (0)6 33 29 87 19 +31 (0)6 33 29 87 19

Aankomende uitjes van Avondje Uit – Locatie Den Bosch

Geen evenementen gevonden!
Volledige activiteitenkalender openen

Volg ons op Instagram: @StichtingAvondjeUit

StichtingAvondjeUit

Veelgestelde vragen

Ja, wij zijn altijd met minimaal 2 begeleiders aanwezig bij onze activiteiten. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen wij ook met meer begeleiders zijn.

Ja, wanneer je het aanmeldformulier hebt ingevuld ben je bekend bij ons. Op dat moment kun je een ticket kopen voor activiteiten die je aanspreken, maar als er voor jou niets tussen zit ben je ook nergens toe verplicht. Wie weet zit er over een paar maanden wel weer wat voor je bij en dan zien we je graag terug. Het kan zijn dat we je wel een berichtje sturen als we je al een tijdje niet gezien hebben.

Ja, dat is helemaal oké. Het is goed om je grenzen aan te geven en om te gaan wanneer het teveel wordt of als je een andere reden hebt om eerder naar huis te gaan. Dit gaat wel wat moeilijker wanneer we een activiteit hebben op een externe locatie (buiten het jongerencentrum), maar we denken graag met je mee naar een oplossing.

Avondje Uit organiseert van alles, van lasergamen tot barbecueën tot spelletjesavonden. We vinden het belangrijk dat ons aanbod past bij de wensen van de deelnemers, dus organiseren wij eens in het half jaar een brainstorm avond waarin de deelnemers hun ideeën mogen delen. Hierna plannen wij de activiteiten in en proberen we een afwisselend programma te creëren.

Onze doelgroep is jongvolwassenen tussen de 16 en 36 jaar, maar als je iets jonger of ouder bent hoeft dit geen probleem te zijn. We bespreken dit graag met je in een kennismakingsgesprek.

Dit hangt af van de activiteit die we gaan doen, maar we proberen het wel toegankelijk te houden voor alle deelnemers. Gemiddeld duren onze activiteiten ongeveer 2,5 uur, maar bij twijfel kun je dit altijd navragen bij onze begeleiders.

Meld je aan!

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Nieuwsbrief
Naar de inhoud springen