Skip links

Wat wij kunnen realiseren met uw donatie

Stichting Avondje Uit is afhankelijk van donaties en giften om de doelstellingen te kunnen bereiken. Wij werken momenteel aan de volgende projecten. Een bijdrage hiervoor is meer dan welkom.

Wekelijks aanbieden van zinvolle vrijetijdsactiviteiten

Het is ons doel om het hele jaar door activiteiten aan te kunnen bieden. Om sociale vaardigheden te verbeteren en een netwerk op te bouwen en te onderhouden is het van belang om vaak met anderen in contact te komen. Wij zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving middels onze activiteiten. Het is van meerwaarde dat activiteiten met professionele begeleiding aangeboden worden zodat er oog is voor de individuele wensen en behoeften van alle deelnemers.

Ontwikkelen werkwijze

In samenwerking met Tilburg University koppelen wij onze werkwijze aan wetenschappelijke kennis over het verminderen van mensen hun sociale isolement en eenzaamheid. We ontwikkelen een methodische aanpak waarbij we op groepsniveau werken aan het verbeteren van sociale vaardigheden. Het implementeren en verbeteren van dit methodisch plan is een van onze speerpunten.

Laagdrempelig aanbieden van begeleide vakanties

Veel jongeren zijn nog nooit zonder ouders op vakantie geweest. Terwijl dit wel hoort bij de ontwikkeling tot zelfstandige volwassene.
Daarom helpen wij deelnemers met het organiseren van hun eigen groepsreis. Samen op vakantie gaan helpt enorm bij het aangaan van vriendschappen en het maken van hechte contacten. Met uw bijdrage kunnen wij voor onze groep vakanties mogelijk maken en deelnemers helpen bij het organiseren van deze reizen.

Doneren

Bankgegevens

IBAN: NL92 BUNQ 2038 6624 44
TNV: Stichting Avondje Uit 013

Aanvullende informatie

Wij zijn ingeschreven als Stichting Avondje Uit bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75459175. Bekijk al onze bedrijfsgegevens.

Doneren met iDEAL

Doneren met iDEAL? Dat is mogelijk! Alleen vanwege de transactiekosten zijn wij verplicht een minimaal bedrag van €2,50 te vragen. Mocht u minder willen doneren kan u altijd een vrij bedrag overmaken naar onze bankrekening.

Bedrag

Ga naar de inhoud