Skip links

Kaartjes kopen – Tilburg

Koop je voor het eerst een kaartje voor een van onze activiteiten?
Vul dan ook even het aanmeldformulier in. Dan nemen wij contact met je op.

Let op: Je kunt per keer maar een kaartje kopen op dezelfde naam. Wil je meerdere kaartjes kopen? Koop dan opnieuw een kaartje maar dan met een andere naam en emailadres. Het is voor ons namelijk fijn om te weten wie er aanwezig zijn tijdens de activiteit.

Als je echt niet in de gelegenheid bent om via de bank te betalen kun je ook contant betalen. Stuur ons dan een mailtje.

Let op: Als je een kaartje hebt gekocht en je kunt toch niet deelnemen aan de activiteit, dan geven we in principe geen geld terug. Mocht er een onvoorziene reden zijn die zich plotseling voordoet dan kan je altijd even contact opnemen om de situatie te bespreken.

Meedoenregeling

Mocht je niet zoveel te besteden hebben, maar wil je wel graag nieuwe contacten op doen en mee doen met onze activiteiten? Dat kan! Voor inwoner uit de gemeente Tilbug is er een speciale Meedoenregeling. Ook voor onze activiteiten kun je deze regeling inzetten. Dit is een regeling vanuit de gemeente waarbij je een budget toegewezen krijgt om bijvoorbeeld te sporten maar ook om andere vrijetijdsactiviteiten te doen. Voor meer informatie en een meedoenregeling aanvragen: klik dan hier

Heb je een meedoenregeling en wil je deze gebruiken voor onze activiteiten? Kies dan een activiteit uit onder het kopje ‘Activiteiten’ en stuur een mailtje naar malou.vercammen@avondjeuit.org. Zet in dit mailtje, aan welke activiteit je wilt deelnemen, jouw cliëntnummer en jouw geboortedatum. Dan zorgen wij er voor dat het juiste bedrag afgeboekt word. Koop dan wel een gratis ticket om je aanmelding compleet te maken. Dit ticket heet ‘Ticket meedoenregeling’. Let er wel op dat wij alleen bedragen van € 5, € 7,50 en € 10,00 af kunnen boeken. Het kan dus zijn dat wij sommige bedragen naar boven af moeten ronden (bijv. als je € 3 zou betalen voor een ticket kunnen wij alleen € 5 afboeken).

Ga naar de inhoud