Skip links

Ons Team

Jeroen

Oprichter en activiteitenbegeleider / coach

Mijn naam is Jeroen Hellemons, 29 jaar en sinds 2015 woon ik in Tilburg. Ik ben afgestudeerd aan Fontys Hogescholen als sport- en beweegkundige. Hiervoor volgde ik de opleiding als sportcoördinator aan CIOS Goes. Gedurende deze opleidingen heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met jongeren en jongvolwassenen als activiteitenbegeleider.

Ik ben altijd al betrokken geweest bij mensen die wat meer moeite hebben om mee te komen in de maatschappij. Ik ben 2 jaar maatje geweest van een jongen met autisme, via stichting MEE. Het is mij altijd bijgebleven dat deze jongen aangaf dat hij niemand had om leuke dingen mee te doen zoals zwemmen of naar het terras gaan. Ik vond dit erg fijn om te doen omdat ik mezelf herkende in zijn situatie. In mijn middelbare schooltijd kon ik ook niet altijd goed aansluiting vinden bij leeftijdsgenoten. Hierdoor kwam ik op het idee van Avondje Uit. Ik dacht dat er veel jongeren en jongvolwassenen zijn die graag vaker aan vrijetijdsactiviteiten deel willen nemen maar hier misschien wat hulp bij kunnen gebruiken.
Ik vind het super gaaf om samen met de deelnemers activiteiten te organiseren en hen op deze manier te ondersteunen bij hun sociale zelfredzaamheid.

Malou

Pedagoog

Binnen het team van Avondje Uit richt ik me als pedagoog op de methodiek die we hanteren tijdens de uitjes. Ik help met de ontwikkeling, maar ook met de uitvoering ervan. Zo voer ik de kennismakingsgesprekken met de deelnemers en zal ik de evaluatiegesprekken mee gaan voeren om de groei in de sociale ontwikkeling van de deelnemers bij te kunnen houden. Daarnaast begeleid ik de deelnemers ook tijdens de activiteiten.

Mijn werkzaamheden bij Avondje Uit verricht ik als coach vanuit mijn eigen bedrijf.  Malou Vercammen – op jouw Mogelijkheden Vertrouwen

Erwin

Begeleider

Hoi!

Mijn naam is Erwin Morelissen. Ik ken Avondje Uit sinds 2018 via SenseZorg waar ik ambulante zorg van krijg. De directrice, Joyce, verwees me naar Jeroen en zijn wens om een groep op te zetten, voor mensen in Tilburg en omgeving, om meer sociale contacten op te doen. Aangezien mijn netwerk destijds niet zo groot was en het toen met mij ook wat minder ging en behoefte had om nieuwe mensen te leren kennen. Vanuit daar heb ik Jeroen met 2 andere deelnemers geholpen om Avondje Uit op te zetten. In eerste instantie was ik eerst deel van de groep, maar al gauw merkte ik dat ik meer wilde en begon Avondje Uit te helpen bij activiteiten als vrijwilliger. Dit heb ik ongeveer 2 jaar gedaan totdat ik begon aan mijn opleiding tot Ervaringsdeskundige en als stagiair verder ging. Sindsdien ben ik meer betrokken bij Avondje Uit en heb veel plezier in wat ik doe.

Avondje Uit heeft mij geholpen met het versterken van mijn netwerk. Ik heb handvaten gekregen om uit mijn depressie te komen en te blijven. Daarnaast voel ik een sterke waardering om hierbij betrokken te mogen zijn en ik heb hele leuke collega’s waar ik het heel goed mee kan vinden.

Alex

ICT en webdeveloper

Heyhoii! Mijn naam is Alex van Turenhout, 29 jaar oud, mijn hobby’s zijn gamen, vrienden maken, een muziekliefhebber en een grote Disney-fan!
Ook vind ik het belangrijk om voor anderen klaar te staan.

Via Facebook zag ik een oproepje voor een barbecue voor jongeren die leuke contacten zochten. Daar heb ik mij toen voor aangemeld en raakte al snel aan de praat met anderen. En een paar maanden later, terwijl ik al meerdere keren heb meegedaan met verschillende activiteiten, heb ik verteld aan Jeroen waar mijn talenten liggen en toevallig zochten ze iemand die mee kon helpen met ICT-werk en de website-ontwikkeling.

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in computers. Zo nam mijn vader mij al van vroegs af aan op schoot en leerde hij mij de beginselen, maar nu moet ik hem altijd helpen met computerproblemen. Op school werd ik ook altijd de klas uitgehaald om “heel eventjes” te helpen, maar uiteindelijk duurde dat langer dan eventjes, haha!

Wat ik het belangrijkste vind is om voor andere klaar te staan. Daarom probeer ik dit in mijn leven toe te passen: ‘Try to be a rainbow in someone’s cloud.’ 🌈

Manouk

Coördinator en hoofdbegeleider

Hoi allemaal, ik ben Manouk van Delft en ik ben coördinator en hoofdbegeleider van Avondje Uit in Den Bosch. Ik ben in januari 2023 begonnen bij Avondje Uit als stagiair en ben toen snel gevraagd om te ondersteunen bij onze locatie in Den Bosch, wat ik natuurlijk heel erg leuk vind!

Ik ben in 2019 begonnen met de studie Sociologie aan de Universiteit van Tilburg en ben in 2021 overgestapt naar de studie Social Work aan Avans Hogeschool. Hier ben ik heel erg op mijn plek en krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen en mijn interesses te delen met anderen. Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat ik heel graag mensen help bij het aangaan van sociale contacten en ze hierbij te begeleiden. Werken bij Avondje Uit geeft mij ontzettend veel voldoening en ik ga na iedere activiteit weer erg vrolijk naar huis!

Ruud

Activiteiten organisator

Mijn naam is Ruud van der Donck en ben 3,5 jaar geleden in contact gekomen met avondje uit via een vriend van mij. Mijn 1e activiteit was de Halloween tocht en nu heb ik al tientallen activiteiten meegedaan. Vorig jaar herfst ben ik gevraagd of ik vrijwilliger / activiteitenorganisator wilde worden bij Avondje uit en dit leek mij zo leuk dat ik vrijwel meteen ja heb gezegd. Ik ben nu verantwoordelijk voor de “brainstorm” ideeën uit te werken en te organiseren. Avondjeuit heeft veel voor mij betekend zowel mentaal als sociaal en hoop het nu over te kunnen dragen op de nieuwe deelnemers.

Wie weet tot een volgende keer bij een activiteit van ons.

Ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde jonge mensen die ons willen helpen ons werk mogelijk te maken. Stuur ons een mailtje en wie weet wat je voor ons kan betekenen.

info@avondjeuit.org
Ga naar de inhoud