Skip links

Werkwijze

Wil je meedoen?

Stap 1

Je meld je aan bij Avondje Uit via ons aanmeldformulier op deze website of via ons e-mailadres: malou.vercammen@avondjeuit.org

Stap 2

We maken samen een telefonische afspraak voor je kennismaking en bespreken hierin jouw wensen en behoeften.

Stap 3

Je bekijkt het activiteitenoverzicht in het tabblad ‘Kalender’ en kiest een activiteit uit om aan deel te nemen. Om een kaartje te kopen klik je onder het kopje ‘Activiteiten’ op ‘kaartje kopen’. Hiermee kom je bij ons op de betaalomgeving.

Stap 4

Na je eerste activiteit vindt er weer een telefonisch gesprek plaats om te bespreken hoe je het hebt ervaren. Als je het leuk hebt gevonden hopen we je vaker terug te zien 🙂

Wil je meer halen uit jouw deelname bij Avondje Uit?

Stap 1: aanmelden vragenlijst

Je kunt jezelf aanmelden voor de vragenlijst door te mailen naar malou.vercammen@avondjeuit.org

Stap 2: invullen in Cliendo

Vragenlijst invullen in Cliendo

Voor de uitleg, klik hier

Stap 3: nabespreken vragenlijst

Als de vragenlijst is ingevuld zal iemand van het team ook bevindingen vanuit Avondje Uit toevoegen in de vragenlijst. Daarna zal er contact worden opgenomen met je om de antwoorden samen te bespreken. Tijdens dit gesprek zullen er concrete doelen worden geformuleerd waar je de komende tijd aan wilt werken. Daarnaast is er ook ruimte om ervaringen en ideeën te bespreken rondom de activiteiten.

Stap 4: evaluatie

Elke 3 maanden zal er een evaluatiemoment plaatsvinden. Na de eerste 3 maanden en na 9 maanden zal er een korte evaluatie telefonisch plaatsvinden. Tijdens dit gesprek wordt er kort besproken hoe het met je gaat en of er al iets veranderd is in de doelen die we in het eerste gesprek hadden geformuleerd. Na een half jaar wordt er gevraagd of je de vragenlijst opnieuw in wilt vullen. Deze zullen we dan opnieuw bespreken zoals bij stap 3. Jaarlijks zal er een uitgebreide evaluatie plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal er terug gekeken worden op het afgelopen jaar. Welke doelen zijn behaald, zijn er doelen veranderd die we mee kunnen nemen naar het volgende jaar of is dit het eindpunt en heb je alle doelen behaald die je wilt behalen.

Als je er niet uitkomt kun contact opnemen met Malou, door een mailtje te sturen naar malou.vercammen@avondjeuit.org of te bellen via 06-47501624.

Projectgroepen

Als je een leuk idee hebt voor een activiteit kunnen we een projectgroep opzetten. We stellen dan samen de vraag in de groepsapp wie zich nog meer hierbij aan zou willen sluiten. Er sluit ook altijd iemand aan vanuit het team om mee te ondersteunen. Als er een groepje is gevormd dan wordt hier een groepswhatsapp voor aangemaakt. De communicatie met de projectgroep over de organisatie van de activiteit wordt hierin verder besproken. In deze groepsapp kunnen er o.a. afspraken gemaakt worden om bij elkaar te komen om te overleggen of kunnen er al taken worden verdeeld. Als de activiteit is georganiseerd, wordt deze op de activiteitenkalender geplaatst van Avondje Uit. Je kunt dan ook een rol spelen in de organisatie tijdens de activiteit.

Stappen voor het invullen van de vragenlijst

Mocht je hier hulp bij nodig hebben mag je altijd iemand om hulp vragen uit jouw netwerk.

  1. Als je een mail hebt gestuurd om je aan te melden, krijg je een mail vanuit Cliendo. Hierin staat dat er toegang is verleend tot jouw dossier. Er staat ook jouw e-mailadres, wachtwoord en een link in vermeld. Deze heb je nodig om in te loggen.
  2. Klik op de link. Deze brengt je naar Cliendo om in jouw dossier te komen.
  3. Log in met het e-mailadres en het wachtwoord uit de e-mail. Je ziet nu de beginpagina van jouw dossier. Hierboven staat ‘dagrapportage’.
  4. Klik op tabblad ‘Plan’.
  5. Je komt direct op de vragenlijst. Dit tabblad heet ‘Intake Avondje Uit’.
  6. Vul de informatie en vragen daaronder zo compleet mogelijk in.
  7. Wanneer je klaar bent met het invullen kun je Cliendo afsluiten. Het systeem slaat jouw antwoorden automatisch op.
    KLIK NIET OP PERMANENT OPSLAAN EN ONDERTEKENEN!
Ga naar de inhoud