Skip links

Info avond jongerencentrum 4West

Locatie

Jongerencentrum 4West
De Eendenkooi 15 's-Hertogenbosch

More Info

Kaartje kopen

Datum

do 04 apr 2024
Expired!

Tijd

19:30 - 20:30

Info avond jongerencentrum 4West

Welkom bij Avondje Uit! Wij zijn dé organisatie die zich inzet voor het organiseren van leuke en bijzondere vrijetijdsactiviteiten in Den Bosch en omgeving. Ons doel? Het creëren van een gezellige en leerzame omgeving waar jongeren en jongvolwassenen van ongeveer 16 tot 36 jaar samenkomen, nieuwe mensen ontmoeten en sociale vaardigheden opdoen. Terwijl ze genieten van diverse toffe activiteiten.

Bij ons staat de kracht van samenzijn centraal. We geloven in de positieve kracht van onze gemeenschap en de invloed die het heeft op ons welzijn. Daarom organiseren we activiteiten waarbij we samen beslissen wat we gaan doen. Of je nu zin hebt in een gezellige spelletjesavond, een sportieve uitdaging, een cultureel uitje of iets compleet anders, bij Avondje Uit ben je aan het juiste adres.

Klinkt dit interessant voor jou?  Wij gaan informatieavonden organiseren op verschillende data en op verschillende locaties in Den Bosch en Rosmalen. Ook bieden we online avonden aan.  Op deze avonden vertellen hoe het werkt en wat je kunt verwachten.

Wil je hier meer over weten? Meld je dan nu gratis aan via onze website www.avondjeuit.org.  Of loop gewoon binnen bij een van de avonden.

 

We hopen je snel te zien!

 

Het team van Avondje Uit

Ga naar de inhoud