Skip links

Wandeling voor het goede doel – Kansenontwikkeling voor kinderen in Nepal

Locatie

Oude Warande, Parkeerplaats Auberge D' Bonheur
5036 NA Tilburg

More Info

Kaartje kopen

Datum

zo 29 jan 2023
Expired!

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€5,00

Wandeling voor het goede doel – Kansenontwikkeling voor kinderen in Nepal

Wandelen voor het goede doel

Met deze wandeling willen we met Avondje Uit-deelnemers graag een mooi bedrag ophalen voor het Young Warrior Treasurefund. De Young Warriors (Janne, Lisa, Evy en Isa) uit Waalwijk willen meehelpen aan het vergroten van kansen voor kinderen en gezinnen in Nepal. Daarom willen ze in totaal, samen met anderen, 6839 kilometer wandelen: de afstand tussen Waalwijk en Pumdi Bhumdi in Nepal. Voor elke gelopen kilometer willen ze 1 euro ophalen. Doe jij ook mee?
Vandaag lopen we ongeveer 10 kilometer, met pauzes tussendoor.

  • Jij sponsort al door mee te doen. Jouw inschrijfgeld van €5 gaat volledig naar het goede doel.
  • Als je je aanmeldt voor deze wandeling krijg je een sponsorformulier toegestuurd wat je kunt gebruiken om je per kilometer te laten sponsoren door bijvoorbeeld familie of vrienden. Je laten sponsoren is natuurlijk niet verplicht, je mag ook gewoon voor de gezelligheid mee wandelen.
  • Het door jou opgehaalde bedrag mag je na de wandeling overmaken naar rekeningnummer NL92bunq2038662444 t.n.v. Stichting Avondje Uit 013 onder vermelding van ‘Sponsoractie’. Wij zorgen er dan voor dat het bij het Young Warrior Treasurefund terecht komt.

Meer info over deze actie?

Bekijk het filmpje op lightoflife.nl/help-janne-lisa-evy-en-isa-mee of neem contact op met Jeroen van Avondje Uit via jeroen@avondjeuit013.nl of 06-34193952.

Ga naar de inhoud