Skip links

Doneren

Wat wij kunnen realiseren met uw donatie

Stichting Avondje Uit 013 is afhankelijk van donaties en giften om de doelstellingen te kunnen bereiken. Wij werken momenteel aan de volgende projecten. Een bijdrage hiervoor is meer dan welkom.

Twee wekelijks aanbieden van zinvolle vrijetijdsactiviteiten

Het is ons doel om op termijn tweewekelijks activiteiten aan te kunnen bieden. Momenteel gebeurt dat nog driewekelijks. Om sociale vaardigheden te verbeteren en een netwerk op te bouwen en te onderhouden is het van belang om vaak met anderen in contact te komen. Wij zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving middels onze activiteiten. Het is van meerwaarde dat activiteiten met professionele begeleiding aangeboden worden zodat er oog is voor de individuele wensen en behoeften van alle deelnemers. Met uw bijdrage kunnen wij de frequentie van het aantal activiteiten verhogen.

Ontwikkelen werkwijze

In samenwerking met Tilburg University koppelen wij onze werkwijze aan wetenschappelijke kennis over het verminderen van mensen hun sociale isolement en eenzaamheid. We ontwikkelen een methodische aanpak waarbij we op groepsniveau werken aan het verbeteren van sociale vaardigheden. Het uitwerken en implementeren van dit methodisch plan is een van onze speerpunten.

Uitbreiden doelgroep

Momenteel ontvangen wij een subsidie van de gemeente Tilburg om activiteiten aan te bieden voor jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. Helaas zijn er ook veel mensen in de leeftijdscategorie 30 tot 50 jaar waar weinig activiteitenaanbod voor is. Met behulp van uw donatie kunnen wij een activiteitengroep starten voor nieuwe doelgroepen.

Doneren

Bankgegevens

IBAN: NL92 BUNQ 2038 6624 44
TNV: Stichting Avondje Uit 013

Aanvullende informatie

Wij zijn ingeschreven als Stichting Avondje Uit bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75459175. Bekijk al onze bedrijfsgegevens.

Doneren met iDEAL

Doneren met iDEAL? Dat is mogelijk! Alleen vanwege de transactiekosten zijn wij verplicht een minimaal bedrag van €2,50 te vragen. Mocht u minder willen doneren kan u altijd een vrij bedrag overmaken naar onze bankrekening.

Bedrag

Naar de inhoud springen