Skip links

Vakantieweek Ardennen

Wij vinden dat iedereen een toffe vakantie verdient. Daarom zijn Avondje Uit en Stichting De As samen aan de slag gegaan om een gave vakantie week naar de Ardennen te organiseren. We verblijven in een mooi groot vakantiehuis in Tenneville. Hier kun je ontzettend veel leuke en actieve activiteiten ondernemen. Ook kun je genieten van wandelingen door de mooie natuur.

Logo - Stichting Avondje Uit 013
Koop je ticket
Registratie formulier
Download flyer

Data & tijden

We vertrekken op vrijdag 12 augustus met 2 busjes richting de Ardennen. 1 busje vertrekt vanuit Goirle, 1 vanuit Tilburg centraal station. We zijn ongeveer 3 uur onderweg. Op vrijdag 19 augustus zijn we in het begin van de middag weer terug op de plek waar je bent opgestapt.
Het maximum aantal deelnemers is 16. Je kunt nog steeds aanmelden voor deze week. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Er zullen 2 reisbegeleiders aanwezig zijn. De minimale leeftijd om mee te gaan is 18 jaar op datum van vertrek.

Wat kun je verder verwachten

Het doel van deze week is om plezier te maken, leuke nieuwe mensen leren kennen en misschien leer je ook wel nieuwe contacten te maken en doe je kennis op over jezelf. We zijn professioneel op de achtergrond aanwezig, maar de vakantie wordt vooral voor en door de deelnemers georganiseerd. Het activiteitenprogramma mag je zelf mee bepalen.
Je deelt een slaapkamer met iemand anders, in een enkel geval met twee anderen. De jongens en meiden slapen apart.
De week bestaat uit leuke activiteiten met de groep. Je kan denken aan wandelen, kanoën, mountainbiken of een stadje bezoeken. De activiteiten worden afgewisseld met voldoende tijd om te ontspannen, alleen of met elkaar.
Er zijn 2 professionele begeleiders aanwezig tijdens de reis. Dit zijn Judith van stichting de As en Jeroen van Avondje Uit. Zij zijn 24/7 aanwezig. Zij zijn jouw aanspreekpunt voor vragen over het programma, contacten aangaan of andere dingen waar je tegenaan loopt.

Foto’s locatie

Foto bar
Foto chill room
Foto douche huisje
Foto eetkamer
Foto slaapkamer
Foto slaapkamer 2
Foto tuin

Kosten

We bieden een complete vakantieweek aan.
De kosten voor de gehele reis zijn €1335.

Wat is inbegrepen?

 • Vervoer heen en terug vanuit Goirle / Tilburg naar de accommodatie
 • Vervoer tijdens het verblijf behorend bij de groepsactiviteiten
 • Verblijf in een twee-of driepersoonskamer met eenpersoonsbedden
 • 7x ontbijt & lunch en diner
 • Frisdrank & koffie en thee die op de accommodatie worden genuttigd
 • Dagelijks minimaal één activiteit
 • Deskundige begeleiding

Wat is niet inbegrepen?

 • Snacks en drankjes buiten de accommodatie
 • Snacks en drankjes onderweg
 • Alcoholische drankjes
 • Overig vervoer
 • Reisverzekering (verplicht)
 • Annuleringsverzekering
 • Kosten voor reisdocumenten
 • Overige persoonlijke uitgaven

De kosten van deze vakantie zijn iets hoger dan die van de “reguliere” vakantieganger. De extra kosten worden veroorzaakt door de intensieve begeleiding op onze reizen. Voor reizigers die zorg genieten bestaat er een mogelijkheid om een deel van deze kosten vergoed te krijgen. Wanneer je Zorg in Natura (ZIN) ontvangt van een andere zorgaanbieder kunnen wij in overleg met de zorgaanbieder (een deel van) de indicatie inzetten. Als jij jouw Persoonsgebonden Budget (PGB) wil gebruiken, is dit in veel situaties mogelijk. We kunnen echter geen uitsluitsel geven over de toekenning, het ligt aan je persoonlijke situatie en de afspraken met je zorgkantoor/gemeente waar je uiteindelijk recht op hebt. Bespreek het daarom eerst altijd met je zorgaanbieder of persoonlijke begeleider. Als er daarna vragen zijn kan je contact opnemen met Judith: jvseeters@stichtingdeas.nl / 06 – 42 50 34 19.

Aanmelding

Je aanmelding bestaat uit een aantal stappen. De eerste stap van je aanmelding is het kopen van een ticket. Bovenaan deze pagina vind je drie roze buttons. Klik op de button ‘koop je ticket’. Kies in de lijst de vakantieweek en volg de aanwijzingen. Als tweede moet je een registratieformulier invullen. Hiervoor is ook een button ‘registratie formulier’. Deze moet je invullen, ondertekenen en terugsturen naar jvseeters@stichtingdeas.nl. Het kan zijn dat de organisatie na je aanmelding contact opneemt om te bespreken of de vakantie passend voor je is. Na het doen van de aanbetaling, het eventuele gesprek, akkoord van de begeleiding en ontvangst van alle papieren is de aanmelding pas definitief.

Zelf mee organiseren

Als je het leuk vindt om mee te denken over het programma van deze week kun je samen met andere deelnemers meehelpen in de voorbereiding.
Met ondersteuning van Jeroen wordt er in de voorbereiding een projectgroepje gevormd die ongeveer 4 a 5 keer bij elkaar komen (kan ook online) om het programma samen voor te bereiden.
Als je hieraan mee wilt doen kun je dit bij Jeroen aangeven (jeroen@avondjeuit013.nl / 06 – 34 19 39 52).

Betalingsproces

Je betaalt 30% (€400,-) binnen 14 dagen na je inschrijving. Als de organisatie besluit dat de reis niet door kan gaan, krijg je dit bedrag terug. Als je zelf besluit niet mee te gaan, om wat voor reden dan ook, is dit bedrag niet terug te vorderen. Wij adviseren je daarom om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.
De overige 70% (€935,-) betaal je uiterlijk 10 weken voor vertrek (donderdag 2-6-2022).

Meld je aan als

 • Je zelfstandig aan deze week kan deelnemen
 • Je open staat om groepsgerichte activiteiten te doen
 • Je nieuwe contacten op wil doen
 • Je minimaal 18 jaar bent
 • Je een normale basisconditie en goede mobiliteit hebt

Kennismakingsgesprek met begeleiding kan deel uitmaken van de aanmeldprocedure.
Begeleiders van de reis bepalen of deelname akkoord is. Het kan zijn dat we je doorverwijzen naar een alternatieve aanbieder, vanwege zelfstandigheid of groepssamenstelling o.i.d.

Kennismakingsgesprek met begeleiding kan deel uitmaken van de aanmeldprocedure.
Begeleiders van de reis bepalen of deelname akkoord is. Het kan zijn dat we je doorverwijzen naar een alternatieve aanbieder, vanwege zelfstandigheid of groepssamenstelling o.i.d.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de vakantieweek?
Dan kan je contact opnemen met Judith of met Jeroen.

Gegevens Judith:
jvseeters@stichtingdeas.nl
06 – 42 50 34 19

Gegevens Jeroen:
jeroen@avondjeuit013.nl
06 – 34 19 39 52

Plezier

Ervaring opdoen

Groepsactiviteiten

Nieuwe mensen
leren kennen

Naar de inhoud springen