Skip links

Tilburg Castle

Locatie

Spoorpark Tilburg
Spoorpark 1, 5038 SL Tilburg

Datum

zo 14 jul 2024
Expired!

Tijd

11:30 - 19:00

Tilburg Castle

Een dag vol Aziatisch spel en entertainment in Spoorpark Tilburg. Het park wordt wederom omgetoverd tot een groot Aziatisch festijn. Er is van alles te doen! Kijk als toeschouwer hoe de verschillende teams over onze doldwaze hindernisbaan ‘Castle Run’ zoeven, waag zelf een rondje over de stormbaan of dompel je onder in Aziatische sferen op de Asian Fair. Er is zoveel te zien, doen en ervaren.
De Castle Run (16+)
Ben jij een competitieve bikkel? Leg dan in teamverband een hindernisparcours af met metershoge stormbanen, lachwekkende hindernissen en grappige spellen. Teams moeten goed samenwerken om zo snel mogelijk de finish te halen. Het snelste team van de dag gaat met de eerste prijs naar huis. Op bepaalde momenten van de dag kun je zélf de hindernisbaan uitproberen, zonder dat daar een wedstrijd aan gekoppeld is. Je kunt je als team inschrijven vanaf 1 april. Meer informatie volgt!
Asian Fair
Op de Asian Fair tref je een bonte mix van creatieve, fysieke en grappige cultuuruitingen en spellen. De publiekstrekker van vorig jaar is ook weer aanwezig: de K-pop dansact! Dit jaar nog interactiever door random play dance acts samen met het publiek uit te voeren. Verder kun je denken aan een kalligrafieworkshop, kan je insecten proeven (lekker!) en zijn er verschillende Aziatische drankjes en snacks. Met meer dan tien verschillende activiteiten om uit te kiezen, zul je zeker iets vinden wat je leuk vindt! De Fair is voor jong en oud, ook leuk met het gezin.
Dit evenement wordt georganiseerd door Avondje uit en project Next Up van jongerenwerk R-Newt. Avondje Uit is een organisatie met als doel jongeren en jongvolwassenen samenbrengen om eenzaamheid te verminderen. Next Up is een maatschappelijke diensttijd-project. Hierin doen jongeren ervaring op in het organiseren van maatschappelijke activiteiten. Dit evenement is georganiseerd door tien jongeren uit Tilburg.
Wil jij zelf een bijdrage leveren aan het organiseren van dit evenement? Wij zoeken nog vrijwilligers in de voorbereiding en in de uitvoering. Stuur dan snel een mailtje naar rick.vandiem@avondjeuit.org
Ga naar de inhoud